We speak content.

Zeg je content, dan zeg je The Brandcast Company: een club/team van creatieve en relevante contentspecialisten voor merken met een verhaal. We zijn niet van de ‘leuke filmpjes’, maar juist van de lange-termijn-content gebaseerd op een stevige strategie en slimme distributie. Met jouw merkwaarden, -doelstellingen en beoogd publiek scherp op het netvlies, maken we unieke producties die opvallen om hun inhoud en creativiteit.

FORMATS.

The Brandcast Company werkt met vaste formats voor content. Zowel in tekst als in beeld. Zie het format als een bakvorm. Elke productie heeft een vaste vorm en een vaste programmering. Maar altijd een verrassende inhoud!

ZO DUS.

Kies je The Brandcast Company, dan krijg je een team van ervaren contentadviseurs, social media experts, copywriters, redacteuren, reporters, vormgevers, camjo’s en videoproducers. We starten jouw vraag met een gezamenlijke inspiratiesessie en zetten dan onze creatieve koppen bij elkaar. Zo verrassen we je met unieke, creatieve contentformats de we samen invullen tijdens een vast contentoverleg.

DE PERFECTE MIX.

Contentmarketing en continuïteit móeten samen. In de contentstrategie kijken we daarom minimaal 1 jaar vooruit. Aan verhalen geen gebrek! In de contentplanning zorgen we voor een goede mix van de verschillende formats, inhoud en kanalen. We meten het effect en optimaliseren je content waar nodig. We verzamelen alle content in een online contentmanagementtool, handig én efficiënt.

MORE NOWMATTERS.

Goede content werkt. Nu. En later. Maar content staat niet op zichzelf. De wereld is dynamischer, groter en kansrijker dan ooit. More staat achter The Brandcast Company. Samen brengen we in kaart wat er nu speelt. Wat er nu toe doet. En wat je kunt nu doen om straks sterker te zijn dan ooit. More NowMatters.

We speak.

Benieuwd hoe wij jouw merkverhaal vertalen naar spraakmakende content, al dan niet via een interactief online tv-kanaal? Kom langs in de NieuweGarage, schuif aan het grootste bureau van Nederland en vertel.

Bel 085 - 043 11 02 of mail naar
redactie@thebrandcastcompany.com